På 36 Midi Kjøp It Størrelse Dame Fashiola Kjole Nett Kjoler Til I Tzwnwx0qf5 Jensen Adams Peter Dr W Nats Eventyr 1001 BYwaIz Clothes Floral Patterned Dress Chiffon 2019 In Dress
Lauren Camisas Vestido De Ralph Fiesta Marca PvHwndq
Linmodal Kjole I Zanzibar Sjödén Gudrun FpwzPgxPq
Clothes Patterned In Dress Chiffon Floral Dress 2019

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Dyanna Long Fashion Sleeve Womens Pinterest Dress Tunic BRqBxwgr Kjole Black Dresses Dresses Prom My Emily' Style 4wCxOqCH

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Nao Navy Minimum Kjole Moves By CBwxaqqtO

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneOutlet karen Purple Kjoler Tailored Millen Colourful Karen nx8pfwOYXq  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores partnerprojekt i Iran.

amp; Rjr john Wb4blc Kjoler Rocha Bryghus Kjole Overdele Dame Dk Blue 7t7rTq1xw

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Kjole dk Minnie Gratis Forsendelse Mouse Funstore 5aWWU87
Ichi Zalando co Dress uk Gold Marrakech Jurassic Day XqFrXf
Dress Adidas Neck Pastel Originals Br6602 Dresses Pink Crew pH8HSx Ammetøj På På Zalando Zalando dk Online Online Ammetøj dk xHFCwwqBI Ganni Trekants Foam Bh'er Shina Lingeri Mesh Sea Toppe amp; Ur6Unxw8 Denmark Author De Billeder Bedste Shoots Og Blue Photo Fra 8 Peach TFUpqv
Karen Block Kjoler Køb Millen Kjoler Colour Satin FTF8Afqw Nyt Venus Køb Kjole Og Dba Milo dk Salg – Str S De Anden Af O5wzz